2013. június 23., vasárnap

15 db-os Zsolnay porcelán tálaló készlet használt - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

15 db-os Zsolnay porcelán tálaló készlet használt
Eladó a képeken látható használt készlet. Zsolnay emblémával jelzett. A minta és az arany széle különböző mértékben kopott. A használatból eredő kopás és egyéb sérülések lehetnek rajta, de én egy komolyabb hibát vettem csak észre, hogy a nagy kör alakú tányéron sajnos a szélétől befelé van egy kb. 6 cm-es repedés. Kicsit poros és koszos, de természetesen az eladás előtt óvatosan és alaposan minden darab meg lesz tisztítva. A nagyítható, nagy felbontású képeken jól látszik minden.
Bármi kérdése van, licit előtt tegye fel, szívesen válaszolok mindenre!
Kérem, mindent vegyen figyelembe, és ezek tudatában csak az a komoly szándékú Vevő licitáljon, aki rövid időn belül ki is fizeti a terméket!
Postaköltség, csomagolás:
Start csomagként, a 2013-as postai díjszabás szerint postázom. A csomagolásom kiemelten alapos, erre garanciát vállalok!
20. 000, - Ft-os értékbiztosítással törékeny csomagként 2. 175, -
Vásárlás után rövid időn belül felveszem a kapcsolatot a vevővel, akit kérek, hogy minél előbb válaszoljon és fizesse ki a vételárat.
Garancia: nincs, de azt garantálom, hogy amit leírtam, az igaz!  A termék állapotát illetően, a fent leírtak alapján kijelentem, hogy semmi nemű garanciát nem vállalok, semmilyen minőségi kifogást és utólagos reklamációt nem fogadok el.  
Az adás-vétel értékelése: Kérem, értékelje Ön is! Ha bármi kérdés felmerülne, vagy észrevétele van, keressen telefonon vagy E-mailben.  


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 20:10
. 15 db-os Zsolnay porcelán tálaló készlet használt - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése