2013. június 25., kedd

TIHANY ECHO RESIDENCE LUXURY HOTEL 4* 4NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 51 700 Ft


Echo Residence**** Luxury Hotel
4 csillagos álom a Balatonnál , Tihanyban
4 nap / 3 éjszaka 2 személy részére LUXUS SUITE lakosztályban, félpanzióval
 
A csomag tartalma
4 nap / 3 éjszaka 2 személy részére Deluxe Suite-ben ( 1 hálószobás lakosztályban)
3 x bőséges büféreggeli - saját sütésű házi pékáruval
3 x ínyenc kínálatú vacsora
VITAL központ (D épületben) korlátlan használata: úszómedence, whirpool, finn szauna
Wifi
Szobaszéf
Fürdőköpeny bekészítés
Szobánként egy szabadtéri őrzött parkolóhely
 
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő.
Üdülőhelyi dij 450 Ft /fő/éj a helyszínen fizetendő.
Üdvözöljük az Echo Residence**** Luxury Apartement Hotel-ben!
Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának legújabb gyöngyszeme varázslatosan nyugodt, csendes, exkluzív környezetet biztosít a kikapcsolódásra, pihenésre vágyóknak.
„ A Balaton mintha rám nevetne, s az a nádas mintha nekem súgna-búgna, s a látásnak messze határán égnek, földnek, Bakonynak, Tihanynak, tengervíznek édes ölelkezése, bizalmas összehajlása, s mindez egymást kerülve, váltogatva, kergetve, egymással összejátszva s a hátam mögött nyugvó nap arany sugarával ragyogón fölékesítve” (Eötvös Károly)
 
Az Echo Residence All Suite Hotel, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, egész évben várja vendégeit. A szálloda a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen, 2 épületben, 18 luxus apartmannal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme.
A nyaralópark Tihany szívében a Kopaszhegyen helyezkedik el 3 különálló épületben, a Yacht Club és a strand felett. A hegyoldalba épített apartmanokból minden évszakban csodálatos kilátás tárul a Balatonra. A vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. Tihany gazdag történelmi és kulturális öröksége, egyedülálló természeti környezet mindenkit rabul ejt.
Luxus lakosztályok
Lakosztályok
Az Echo Residence All Suite Hotel festői környezetben, csodálatos balatoni panorámával a nyugalom szigete, távol a városok zajától, kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra. A lakosztályok berendezésénél különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az elegancia és a harmónia mellett otthon érezhessék magukat Vendégeink akár egy hosszabb, családi pihenés ideje alatt is!
Az Echo Residence **** Luxus Apartman Hotel 24 lakosztállyal várja a vendégeket.
A Echo lakosztályok egy vagy két hálószobával, nappalival, egy vagy két fürdőszobával, légkondicionálással, plazmatévével, minibárral és egy mini-konyha résszel rendelkeznek, ahol hűtő, mosogató áll a vendégek rendelkezésére. Földszinti apartmanjaink kertkapcsolatosak, míg az emeleti apartmanokból fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra.
A lakosztályok között 18 db egy hálószobás és 6 db két hálószobás, változatos beosztású, luxusigényeket is kielégítő lakosztály található. A két hálószobás apartmanok közül 3-ban saját használatú finn szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Modern, minimál berendezésű családi szobáink kifejezetten a gyermekekkel érkezők számára készült, melynek panorámája a legszebb, zavartalan, valamint a legrövidebb út vezet a strandhoz, hogy a türelmetlen apróságok mielőbb a habokba vethessék magukat.
 
Lakosztályok típusai:
De Luxe: 49 m2 egy hálószobás a legfelső emeleten
De Luxe Superior 49 m2 egy hálószobával és két fürdőszobával
Echo: 64 m2 két hálószobával
EchoPremium: 64 m2 két hálószobával és szaunával
Minden lakosztályból egész évben lélegzetelállító panoráma tárul a Balatonra.
4-csillagos komfort:
VITAL Club
 
A keleti életfilozófia szerint az egészség, a jó közérzet és a szépség csak úgy érhető el, ha az ember harmóniában van saját magával és a természettel.
Wellness részlegünk a kikapcsolódás és felfrissülés jegyében várja a kedves Vendégeket:
A 100 m2-es úszómedence, jacuzzi és finnszauna mellett engedje meg, hogy kényeztessük lábápolásainkkal, illetve különböző masszázs variációkkal!
Harmóniát és teljes ellazulást nyújtó különböző masszázsok. Egészségvédő és betegségmegelőző egyben, emiatt rohanó életünkben elengedhetetlen szerepük van.
Fájdalom és fáradtságérzet csökkentő, általános közérzet és pszichés állapot javító, növeli a stressztűrő képességet, relaxációs, izomlazító hatása miatt az egyik legkedveltebb kezelésforma.
A wellness, VITAL CLUB részlegünk (uszoda, jacuzzi, szauna, masszázs) külön épületben található, jól elszeparálva más, esetleg zavaró külső hatásoktól. Köntöst és törölközőt biztosítunk, bármilyen extra kéréssel kérem forduljanak kollégáinkhoz, akik örömmel segítenek.
Modern magyar ínyenc-konyha
A 40 fő befogadóképességű étterem a hozzá tartozó 20 fős terasszal az ínyencek igazi paradicsoma. Nálunk egy étkezés egyedi élvezetté nemesedik. Reggelenként exkluzív svédasztallal, frissen facsart narancslével és pezsgővel várjuk a vendégeket. Ezen ízkavalkádhoz széles bor-, pezsgő- és teaválaszték társul.
Éttermi ajánlatunkat kínáljuk mindazoknak, akik követik a tradíciókat, vagy fogékonyak az új ízekre, a jellegzetes ételek, italok fogyasztására. Ételeink egyaránt igazodnak az évszakokhoz, Vendégeink igényeihez, a magyar és a nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz és természetesen a hagyományokhoz, a régi megszokott ízekhez.
Itallapunk a Balaton régió legjobb pincészeteinek borait és a kitűnő magyar pálinkaválaszték gyöngyszemeit kínálja, mindemellett idénynek megfelelő frissítőkkel, koktélokkal, bioitalokkal várjuk a Vendégeket!
Információ
 
Echo Residence**** Luxury Apartement Hotel
Tihany
Az utalvány 2013. 10. 01-2014. 05. 01-ig érvényes, szabad szobák függvényében, kivéve osztrák és magyar ünnepnapokon.
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!



Jelenlegi ára: 51 700 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 21:55
. TIHANY ECHO RESIDENCE LUXURY HOTEL 4* 4NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 51 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése