2013. július 11., csütörtök

Interaktív Magyarország térkép DVD - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eladó a képeken látható Magyarország térkép interaktív térkép asztali DVD-re.
Az iROAD DVD-M térképsorozat minden DVD lejátszására alkalmas eszözön használható. Így Önnek lehetősége van az eddig csak játékra használt Playstation vagy X-Box játékgépén egy interaktív térképrendszert használni. A fotelben ülve a távirányító segítségével keresheti meg üdülésének célpontját, de akár a házimozi rendszer segítségével mutathatja meg barátainak vagy családtagjainak korábban már megismert érdekes települések, vagy városok elhelyezkedését. Az igényes kivitelezésű térképek tartalmazzák az útvonalhálózatot is, így akár utazásának megtervezéséhez is segítségül hívhatja az iROAD kiadványokat.
A DVD-M termékcsalád előnye, hogy korosztálytól függetlenül is könnyen bárki használhatja, hiszen nem kell telepíteni, nem fagy le, nincs szüksége számítógépre a kiadvány használatához! Egy egyszerű DVD lejátszásra alkalmas eszköz segítségével használható a kiadvány! Csupán a távkapcsoló használatának ismerete elég a termék működtetéséhez!
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, hátha találsz valami hasznosat. Folyamatosan töltök fel ruhákat! Több holmi vásárlása esetén spórolhatsz a postaköltségen is! Köszönöm, és kellemes licitálást!


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2013-07-29 12:15
. Interaktív Magyarország térkép DVD - Jelenlegi ára: 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése