2013. július 15., hétfő

Gyönyörű,új nemesacél pasikarkötő!ÉKSZERVÁSÁR!!5 - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Gyönyörű, sohasem használt nemesacél ékszerek párom gyűjteményéből! Nézzél körül nálam, szebbnél szebb ékszereket, igazi kincseket, különlegességeket lelhetsz nálam baráti áron!!!
Fullos férfikarkötő 45, 7 grammos, 22 centiméter hosszú, 1, 3 centiméter széles!!!
A nemesacélt, más néven orvosi acélt implantátumok készítésére is használják, mert szövetbarát fém!  
Ezért nikkel allergiában szenvedők is viselhetnek nemesacél ékszereket.
A nemesfémek, hogyan érdemelték ki ezt a jelzőt? Mindegyikőjük sajátja, hogy nem oxidálódnak! Ez azért nagyon fontos, mert a levegő oxigént tartalmaz. Ami oxidálódik, az gyakorlatilag tönkremegy, „ elrozsdáll” a levegőn, még akkor is, ha nem is használjuk. A nemesfémek, az arany, ezüst, platina szín állapotban nem oxidálódnak, ezzel érdemelték ki a nemes jelzőt. A vas a természetben vasoxid FeO2 vagy FeO3 formában található meg. Az ember leleményessége lehetővé tette, hogy a vasoxidból kivonják a tiszta vasat és ezután ötvözzék olyan más fémekkel, melyek csodálatos tulajdonságokkal ruházzák fel a vasat. Ilyen pl. savállóság, vízállóság, kopásállóság, keménység, szívósság. Az így előállított vasötvözet a nemesacél.
Ha szeretnénk, hogy egyszer majd gyermekeink kézbe vehessék, megörökölhessék kedvenc ékszereinket és használati tárgyainkat, magas minőségre, időtálló formatervezésre és kopásálló anyagokra lesz szükségünk, mint amilyen például a kézi megmunkálású nemesacél.  
Talán éppen ezért manapság egyre nő az igény a művészien megmunkált, tartós használati– és ékszertárgyak iránt.  
Észre kell venni az emberben megbúvó ősi igényt: valami igazán értékeset, szépet birtokolni, mely csak az enyém, különleges és megismételhetetlen, mint maga az ember. Magamon viselni éjjel – nappal, hogy mások is láthassák ízlésem, rangom, hova tartozásom. Ez az ékszer ősi- és mai feladata!


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-08-02 19:22
. Gyönyörű,új nemesacél pasikarkötő!ÉKSZERVÁSÁR!!5 - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése