2013. július 4., csütörtök

CSODASZÉP,FÉLDRÁGAKŐ,MALACHIT ÉS GYÖNGY SZETT - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


  CSODASZÉP, FÉLDRÁGAKŐ, MALACHIT            ÉS GYÖNGY  ÉKSZERSZETT
 A SZETT 4 RÉSZBŐL ÁLL: NYAKÉK, KARLÁNC, GYŰRŰ, FÜLBEVALÓ.
A nemeskő-gyógyászat nagy múltra tekint vissza. A betegségek gyógykövekkel való kezelésére történő első utalásokat a kínai kultúrában találjuk.  5000 évvel ezelőttről, a Vörös Császár, Csen Nung idejéből sok feljegyzés maradt hátra a kövek gyógyerejéről, illetve, hogy ezek a kövek a XVI. századtól fontos szerepet játszottak a gyógyításban.
Napjainkban reneszánszát éli a gyógykövekkel való gyógyítás, ez a mindenre kiterjedő kiegészítő-terápiás lehetőség. A gyógyhatású féldrágakövek hatással vannak a testre, a lékekre és a szellemre, tehát egy lény minden aspektusára.
A betegségeket ENERGIAGÁTAK okozzák.  Ezek olyan energiaformák, amelyek a különböző ásványokban is megtalálhatóak.  Ha ez a két erőtér kölcsönös ráhangolódásba lép egymással, kioltják egymást, és így létrejöhet a gyógyulás.
Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából.
Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.
Hegyi kristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.
Gyógyhatások
: Belek, emésztés, fekélyek, fertőzések, hormonzavarok, idegrendszer, kimerültség, leukémia, mirigyek, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, rák-első stádiumban, szemek, szemhályog, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, vérsejtek: fehér és vörös, vérszegénység, vérzések-sebek kezelése. Földsugárzások ellen is jó.
Lelki hatások
: Egyensúlyban tartás / kiegyensúlyozottság, érzékenység. Érzelmi blokád, hisztéria leküzdése. Kifejezőkészség, védettség érzésének erősítése.
KÖSZÖNÖM, HOGY TŐLEM VÁSÁROLTÁL! HA TETSZETT, KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS!
KÍVÁNOM, VISELD EGÉSZSÉGGEL, AMIT KIVÁLASZTOTTÁL.
ÁTVEHETŐ SZEMÉLYESEN, VAGY AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, ELŐRE UTALÁS UTÁN.
KÉREM, SIKERES VÁSÁRLÁS ESETÉN AZ UTALÁS KÖZLEMÉNYÉBE ÍRJÁTOK BE A VATERÁS FELHASZNÁLÓNEVETEKET A KÖNNYEBB AZONOSÍTÁS CÉLJÁBÓL!
HA VÁSÁRLÁSOD ÉRTÉKE MEGHALADJA A 10. 000 FT-T, A POSTAKÖLTSÉGET ÁTVÁLLALOM!
                    



Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2013-07-21 16:11
. CSODASZÉP,FÉLDRÁGAKŐ,MALACHIT ÉS GYÖNGY SZETT - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése