2013. július 26., péntek

AD48 R6 Biedermeier írószekreter - rejtett fiókos - Jelenlegi ára: 1 500 000 Ft

Biedermeier írószekreter: Nagyon különleges darab. Ez az író szekreter nagyon dúsan, művészi módon intarziával díszített darab. Egy francia mintára készült két oszlopos model. 1850 környékén valószínűleg Osztrák mester készítette. Rendkívűl különleges a félkőríves ajtómegoldás minekután eltolhatók és mögötte további titkos fiókokat rejtő, szintén elforgatható kör belsőrész található. A darabot belül is intarziák díszitik. Összességében látható fiókok száma 10, az általunk felderített rejtett fiókok száma 4, és az írórésznél további 4 a bútorba rejtett fiók található. A bútor előző tulajdonosa szerint Gróf Nemessy Kálmán kastélyából származik, többet ők sem tudtak a bútor eredetéből. Méretek: 170 cm magas, 82 cm széles, 50 cm mély. Írófiók szélessége 60 cm. Belső forgóoszlop átmérője 26 cm, 48 cm magas. Belső fiókok mérete 12 cm. A szekrény különböző korabeli automatikákkal van ellátva,   mint pl: az írófiók kihúzásakor egyszerre nyílik ketté a felső íves tolóajtó (jelenleg a mechanikában egy kisebb hiba van, elszakadt az egyik drótpálya. Könnyen javítható, kb 1, 5m drótcsere szükséges. Jelenleg kézrásegítéssel lehet forgatni). A fiók alatt lévő biztonsági zár engedi nyitni vagy zárni a forgóoszlopot, így juthatunk hozzá az egyébként a bútor belseje felé fordított titkos 4 fiókhoz. Ez egy nagyon komoly bútorkülönlegesség.
(zb)
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!



Jelenlegi ára: 1 500 000 Ft

Az aukció vége: 2013-07-26 23:39
. AD48 R6 Biedermeier írószekreter - rejtett fiókos - Jelenlegi ára: 1 500 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése